Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Anderezaken van Estée

  EetwinkelSTROOM

  Geen zin om te koken, maar wel behoefte aan een voedzame maaltijd. STROOM is er van ’s ochtends tot ’s avonds om te voorzien in jouw energiebehoefte. We werken met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Het liefst direct van de boer. We streven ernaar om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we bijna al onze drankjes en maaltijden ook to-go aan. Zo maken we het makkelijk voor je om snel en makkelijk gezonde en lekker te eten. Je kan bij ons langskomen, maar ook online bestellen. Dan bezorgen we de maaltijden bij je thuis. Ook voor gezonde catering ben je bij STROOM aan het juiste adres.

  Meer informatie over Eetwinkel STROOM


  EetwinkelSTROOM x Gulden Hart

  Eetwinkel STROOM heeft sinds kort een tweede locatie. En wel in een zeer bijzondere ambiance. We zijn namelijk gevestigd in gezondheidscentrum het Gulden Hart, in de voormalig Heilig Hart kerk. Deze plek op de Hoogkamp is toegankelijk voor iedereen. Net als bij onze hoofdvestiging ben je hier welkom voor koffie, lekkers en gezonde maaltijden. In de avonden kan je ook maaltijden afhalen om mee naar huis te nemen.

  Daarnaast is deze locatie in de avonden en weekenden af te huren om te dineren of borrelen met een besloten gezelschap. Men zal zeker onder de indruk zijn van de atmosfeer!


  PetitVieux Paris

  Petit Vieux Paris, vin et tapas à la française.
  Oftewel, veel Franse gezelligheid, met lekkere gerechtjes en goede wijnen!
  Estée Strooker heeft de vernieuwde Petit Vieux Paris overgenomen van haar oom Piet en Theo.
  Net zo gezellig als hoe het eerst was, maar dan met een vleugje Estée..
  Wat bedoelen we nu eigenlijk met ‘tapas à la Française’?

  Tapas zijn natuurlijk helemaal niet Frans… Waarom dan toch ‘Tapas à la Française’? Bij Petit Vieux Paris eet je gastronomische gerechtjes ontstaan vanuit de authentieke Franse keuken. Ze zijn bedoelt om te bestellen in willekeurige volgorde en lekker samen te delen.
  Je kunt er zoveel nemen als je wilt… Dus of je nu snel één wijntje komt doen met een gerechtje als borrel of de hele avond lekker wilt dineren. Het kan allebei!
  Dus, zien we je snel bij Petit Vieux Paris?🍷


  0 0