Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Feest!8 jaar 't Amusement

  Vier je met ons mee?
  De Sunday Funday op 4 augustus wordt een hele speciale editie. Die dag is het namelijk alweer acht jaar geleden dat Estée Strooker, als 20-jarig meisje, restaurant ’t Amusement opende. En jij bent van harte welkom om dit met ons te vieren! We serveren speciaal ter ere van deze gelegenheid een 8-gangen walking diner. Hier krijg je de hoogtepunten van acht jaar Amusement te proeven. Uiteraard inclusief heerlijk welkomstdrankje van het huis en indien gewenst uit te breiden met lekkere wijnen of andere dranken. Om er een echt feestje van te maken zal er ook een DJ zijn die de lekkerste deuntjes komt draaien.

  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, koop jouw ticket hier om verzekerd te zijn van toegang tot deze heerlijke zondagavond!


  Gerechten Amusement

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!