fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  WildRomance

  Collab met Bistro Belén
  Net als Estée Strooker, is ook Merel Beelenkamp een gepassioneerde (jonge) chef die werkt met lokale producten uit het seizoen. Ze laten zich beiden graag inspireren door wat er groeit, bloeit en leeft in het wild, vlakbij huis. Merel bestiert Bistro Belén in Rotterdam en werkt daar qua vlees alleen maar met wild. Verder worden de gerechten afgemaakt met wilde kruiden, bloemen, vis of zeevruchten en groenten uit het seizoen.

  Omdat de werkwijze van deze chefs zo dicht bij elkaar liggen en ze dezelfde ideeën hebben over ons eten en waar we het vandaan zouden moeten halen, leek het ons de hoogste tijd voor een samenwerking! Speciaal voor deze avond komt Merel helemaal uit Rotterdam naar Arnhem en kookt ze samen met Estée dit 4-gangen wild diner voor jullie.

  Verwacht: stoer maar vrouwelijk, aards en puur, wild en kruidig, maar met een elegante finish.

  Deze avond wordt er een 4-gangen diner geserveerd + 4-amuses. Het is mogelijk om een bijpassend dranken arrangement te genieten, ook alcoholvrij is mogelijk.


  Gerechten Amusement

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €42,50 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!