fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Farmto table

  Experience
  Wat je kan verwachten:

  Pluk je eigen lunch  

  10:30 – 11:00 uur
  Je wordt ontvangen met een lekker verfrissend drankje. Vervolgens ga je het land op, de velden in. Struinen door de kassen. En alles plukken wat er lekker uit ziet. En tussendoor snoep je natuurlijk alvast van dat ene lekkere rode tomaatje. Want hè, je moet je waar wel even testen natuurlijk.

  11:00 – 12:30 uur
  De keukenbrigade gaat had aan de slag met de ingrediënten die zojuist geplukt zijn. De lange, gedekte tafel staat al klaar. Hier zullen één voor één grote schalen met salades, gerechten uit de oven, planken met mooie hapjes en andere lekkernijen op verschijnen. Hier hoef je niet doelloos op te zitten wachten natuurlijk. Terwijl er druk gekookt wordt, volg jij een rondleiding op de boerderij. Je leert over biologisch-dynamische landbouw, mag de varkens aaien, proeft verse honing van de bijen. Kortom, genoeg te doen.

  12:30 – 15:00 uur
  Tijd om te genieten! Aan een lange tafel geniet je, midden op het land, van al het lekkers. Lunchen zoals de Italianen dat doen. Indien gewenst schenken we er uiteraard een lekker glas wijn bij.
  Kosten: €30 incl. tafelwater & kruidenthee 

  Gastronomisch 15-gangen diner

  Bereid je voor op een ware culinaire beleving. Het team van ’t Amusement bereidt een spectaculair diner op deze unieke locatie. Een menu van maar liefst 15-gangen, met de groenten die direct van het land komen in de hoofdrol. Indien gewenst aangevuld met een vlees en/of vis supplement.

  18:00 – 18:30 uur
  Ontvangst met een aperitief.

  18:30 uur 
  Start van de culinaire beleving. Je gaat het terrein van de Horsterhof verkennen en krijgt uitleg van de boer over de biologisch-dynamische manier van verbouwen en de diverse soorten gewassen die hier groeien. Ondertussen start het diner. De eerste gerechtjes krijg je op een interactieve wijze gepresenteerd, tijdens de wandeling door de tuinen, velden en kassen. Terwijl je kijkt hoe een ingrediënt groeit, krijg je ondertussen te proeven wat voor heerlijks er met deze groente in de hoofdrol gekookt kan worden. 

  19:30 uur
  Na ongeveer een uurtje neem je gezamenlijk plaats aan de lange, mooi gedekte tafel. Buiten, of bij slecht weer in de kassen. Hier krijg je de rest van het menu geserveerd en, indien gewenst, een dranken arrangement.
  Kosten: €75 incl. aperitief, tafelwater & kruidenthee
  Supplement vlees en/of vis: €10
  Dranken arrangement: €36
  Alcoholvrij dranken arrangement: €28

  Zien we je op 25 augustus? Koop jouw ticket hier! 


  Gerechten Amusement

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!