Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zaterdag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Vaderdag

  Speciale vaderdag barbecue in onze binnentuin!

  Op zondag 17 juni steken we de culinaire barbecue in onze binnentuin aan voor alle vaders! Met huisgemaakte salades, hele vissen, garnalen, verschillende spiesen en steak zorgen we voor een echte mannenavond bij ’t Amusement.
  Voor €30,- per persoon en kinderen onder de 12 jaar voor €19,-

  Reserveer nu een tafel voor Vaderdag!


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Reserveer nu alvast haar boek!


  EetwinkelStroom

  Op 9 juni opent Eetwinkel Stroom
  Er worden twee bestaande concepten (Café Stekker en Slaatje-Bla) één nieuw concept samengevoegd. Daarmee openen we een nieuwe locatie (achter het Velperpoort station) en vervalt Slaatje Bla op de oude locatie. De naam Slaatje-bla dekt dan niet helemaal de lading; we hebben immers zoveel meer!

  STROOM staat voor de stroom mensen die dagelijks het pand passeren. Maar ook de drankjes die we het glas in laten stromen. En de energie die je uit onze maaltijden haalt.

  De naam Slaatje-bla willen we niet helemaal verloren laten gaan. De intentie is om een salade-lijn met deze naam te introduceren. Heerlijke salades blijven we immers maken!


  0 0