Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  ’t Amusement komt in de maanden augustus & september met iets nieuws op de laatste dag van de week:

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Reserveer nu alvast haar boek!


  EetwinkelStroom

  Op 9 juni opent Eetwinkel Stroom
  Er worden twee bestaande concepten (Café Stekker en Slaatje-Bla) één nieuw concept samengevoegd. Daarmee openen we een nieuwe locatie (achter het Velperpoort station) en vervalt Slaatje Bla op de oude locatie. De naam Slaatje-bla dekt dan niet helemaal de lading; we hebben immers zoveel meer!

  STROOM staat voor de stroom mensen die dagelijks het pand passeren. Maar ook de drankjes die we het glas in laten stromen. En de energie die je uit onze maaltijden haalt.

  De naam Slaatje-bla willen we niet helemaal verloren laten gaan. De intentie is om een salade-lijn met deze naam te introduceren. Heerlijke salades blijven we immers maken!


  0 0