Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking








    OnzeEvenementen

    Komje kerstavond bij ons eten?

    Voor Estée betekent kerst traditie. Samen met familie, aan mooi gedekte tafels, genieten van traditionele ingrediënten en bijpassende dranken. Op kerstavond koken Estée en haar team graag een heerlijk kerstmenu voor jullie, daarna gaan ze lekker zelf met familie genieten van de kerstdagen.

    Wat kan je verwachten van kerst bij ’t Amusement?
    – 10 gangen met 5 traditionele ingrediënten. Ieder ingrediënt wordt geserveerd in een traditioneel jasje, maar ook in een vernieuwende vorm à la Estée. Een avond vol nostalgie en verrassende smaken dus!
    – Gezellig samen eten. De avond begint om 18:30 uur, het is dus ook alleen mogelijk om op dit tijdstip aan te schuiven.

    Kosten: €85 per menu
    Bijpassend dranken arrangement: €50 per persoon
    Bijpassend non-alcoholisch dranken-arrangement: €35 per persoon

    Reserveer snel om verzekerd te zijn van een heerlijke kerstavond, want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar.

    Reserveer meteen!

    Estee kerst

    Gerechten Amusement

    Zondaggeopend!

    Kom je proeven?
    Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

    Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

    Het ‘Sunday Funday-menu’
    – Geen culinaire barrières
    – Laid-back genieten
    – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
    – Iedere zondag anders!

    De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
    Reserveren wordt gewaardeerd.


    Estéekookt

    De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


    Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

    Bestel het boek!


    0 0