Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  AmusementLAB

  Kweekland Experience
  Na het succes van eerder Amusement-LAB’s gaan we dit jaar verder met dit experimentele pop-up restaurant!

  Tijdens deze avond serveren we 12 gangen en 12 amuses, in het teken van de zomer. Onze liefde voor eten, de seizoenen en de omgeving staan centraal.

  Het team van ‘t Amusement laat zich inspireren door een thema en kookt uitbundiger en creatiever dan ze in het restaurant doen. De kas van stadstuin Kweekland is een unieke locatie, die je zeker zal verrassen.

  Er kan slechts een klein gezelschap komen genieten van deze avond. Een bijzondere en intieme ervaring, die je niet gauw vergeet.

  Jouw ticket reserveer je direct hieronder:


  Farmto Table - Pluklunch

  Boerderij de Horsterhof
  Horsterhof X ‘t Amusement

  Tijdens deze bijzondere samenwerking krijg je de kans om puur te lunchen op een unieke locatie: tussen de velden en kassen. Je lunch wordt bereidt door de chefs van restaurant ‘t Amusement met de biologisch-dynamische groenten die ze bij de Horsterhof verbouwen, direct van het land.

  Geniet van een gevarieerde lunch, aan een lange tafel. Vers bereidt met groenten die je zelf geplukt hebt.

  Kom lekker struinen door de velden en kassen, proeven hoe de groenten direct van de plant groeien en wat voor bijzondere smaakbeleving Estée en haar team ervan weten te maken.


  PluktuinFoodtour

  Picknick bij Kweekland
  Zomer! Daar moeten we intens van genieten. Onze eerste Pluktuin Foodtour smaakte naar meer, dus we organiseren deze heerlijke culinaire picknick opnieuw.

  Hoe dat eruit ziet? Je koopt een ticket om binnen een bepaald tijdvak naar de tuin te komen. Je krijgt een picknickset en gaat aan de wandel. Terwijl je geniet van het moois dat groeit en bloeit, kan je op verschillende plekken eten ‘verzamelen’ dat bereid wordt door de chefs van ‘t Amusement. Daar waar het groeit, wordt het voor je klaargemaakt! ⁠

  Vervolgens zoek je een plekje in de tuin, op veilige afstand van de andere gasten, en heb je twee uur de tijd om van een heerlijke picknick te genieten. Kom lunchen of dineren.

  Uiteraard is er ook een bar voor de nodige ‘vloeibare begeleiding’. En ook aan (akoestische) muzikale begeleiding zal het niet ontbreken. ⁠

  Een heerlijke dag waarop we genieten van de zomer, van de tijd die we met elkaar door kunnen brengen en van de heerlijkheden die de zomer voor ons in ons petto heeft. ⁠Jouw ticket reserveer je hier onder.

  WildRomance

  Collab met Bistro Belén
  Net als Estée Strooker, is ook Merel Beelenkamp een gepassioneerde (jonge) chef die werkt met lokale producten uit het seizoen. Ze laten zich beiden graag inspireren door wat er groeit, bloeit en leeft in het wild, vlakbij huis. Merel bestiert Bistro Belén in Rotterdam en werkt daar qua vlees alleen maar met wild. Verder worden de gerechten afgemaakt met wilde kruiden, bloemen, vis of zeevruchten en groenten uit het seizoen.

  Omdat de werkwijze van deze chefs zo dicht bij elkaar liggen en ze dezelfde ideeën hebben over ons eten en waar we het vandaan zouden moeten halen, leek het ons de hoogste tijd voor een samenwerking! Speciaal voor deze avond komt Merel helemaal uit Rotterdam naar Arnhem en kookt ze samen met Estée dit 4-gangen wild diner voor jullie.

  Verwacht: stoer maar vrouwelijk, aards en puur, wild en kruidig, maar met een elegante finish.

  Deze avond wordt er een 4-gangen diner geserveerd + 4-amuses. Het is mogelijk om een bijpassend dranken arrangement te genieten, ook alcoholvrij is mogelijk.


  Gerechten Amusement

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ‘t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €42,50 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!