fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Farmto table

  Diner
  Farm to Table diner in de kas! 

  We mogen de boerderij weer op! Dit keer ga je een eigen gang bij elkaar plukken voor het 5-gangen diner dat de chefs van ’t Amusement serveren bij de Horsterhof.

  Op 4 oktober dekken we een lange tafel in de kas (of bij uitzonderlijk mooi weer buiten) waar je mag genieten van een diner, bestaande uit 5 gangen en 5 amuses.

  Het diner kan je aanvullen met een vlees/vis supplement, een extra gang met Hollandse kazen en een (eventueel alcoholvrij) dranken arrangement.

  Voor ons een heerlijk moment om het seizoen mee af te sluiten en nog even mogen genieten van het moois en lekkers dat de rustgevende omgeving van boerderij de Horsterhof te bieden heeft.

  Koop je ticket hier!


  Gerechten Amusement

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!