fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Amusement-LAB

  In samenwerking met Kweekland organiseren we eenmalig een experimenteel en zeer exclusief diner. Tijdens deze avond serveren we 12 gangen en 12 amuses, geïnspireerd op het afgelopen jaar (oftewel, een gang voor iedere maand). Alle seizoenen komen aan bod, met wat extra aandacht voor december. Verwacht wilde smaken, vuur en warmte. Het jaar is bijna ten einde, dus gebruiken we dit moment om vooruit te blikken en terug te kijken.

  Het team van ’t Amusement laat zich niet alleen inspireren door het afgelopen jaar, maar ook door de prachtige omgeving waar het diner gehouden wordt. De kas van stadstuin Kweekland is een unieke locatie, die je zeker zal verrassen. Deze avond is een heerlijke avond om bijvoorbeeld samen met je geliefde de vakantie in te luiden.

  Er zullen smaken van vroeger, nu én de toekomst voorbij komen. In deze laatste week voordat het team van ’t Amusement geniet van een week welverdiende vakantie zal nog even alles uit de kast gehaald worden. En slechts een select gezelschap kan hier in deze bijzonder ambiance van komen genieten.


  Workshopsmacarons bakken

  Macarons worden sinds het eerste uur gebakken en geserveerd in ’t Amusement. Deze kleurrijke koekjes zijn heerlijk bij de koffie of een dessert, maar nog wel lastig om goed te maken! Het is een jaarlijkse traditie geworden om rond de feestdagen gezellige macaron-workshops te organiseren. Je leert de kneepjes van het vak en uiteraard mogen jouw eigen koekjes mee naar huis. Zo heb je gelijk iets lekkers voor bij de koffie of het dessert

  Reserveer jouw plek direct hieronder!


  Gerechten Amusement

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!