fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  OnzeEvenementen

  Workshopsmacarons bakken

  Macarons worden sinds het eerste uur gebakken en geserveerd in ’t Amusement. Deze kleurrijke koekjes zijn heerlijk bij de koffie of een dessert, maar nog wel lastig om goed te maken! Het is een jaarlijkse traditie geworden om rond de feestdagen gezellige macaron-workshops te organiseren. Je leert de kneepjes van het vak en uiteraard mogen jouw eigen koekjes mee naar huis. Zo heb je gelijk iets lekkers voor bij de koffie na het kerstdiner bijvoorbeeld!

  Reserveer jouw plek direct hieronder!


  Wild at heart

  VeganWild diner

  ‘T Amusement en Studio Konijnenvoer slaan één avond de handen ineen voor een heel bijzonder diner. Als je altijd al eens hebt willen genieten van het wildseizoen, maar je wilt liever geen dierlijke ingrediënten eten, dan ben je deze avond bij ons aan het juiste adres! Verwacht aardse smaken, vlezige structuren, herfstige gezelligheid en een hoop verrassingen op je bord!

  Je krijgt 4-gangen en 4-amuses, allemaal in het teken van het wildseizoen en allemaal 100% vegan! Als je deze bijzondere culinaire ervaring wilt meemaken, boek dan gauw je ticket hieronder.


  Gerechten Amusement

  Zondaggeopend!

  Kom je proeven?
  Estée is dol op improviseren. Daarom is zondag de ultieme dag om de koelkast open te trekken en van al het lekkers dat nog in huis is een uniek gastronomisch menu te maken zonder pretenties.

  Vanaf nu is het iedere zondag ‘Sunday-funday’ in ’t Amusement!

  Het ‘Sunday Funday-menu’
  – Geen culinaire barrières
  – Laid-back genieten
  – Aantal gangen onbekend (veel kleine gerechtjes, maar altijd genoeg!)
  – Iedere zondag anders!

  De prijs is €35 per persoon en we starten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Daarna mag je altijd aanhaken maar zijn misschien de lekkerste dingen al op ;)!
  Reserveren wordt gewaardeerd.


  Estéekookt

  De nieuwe Nederlandse keuken - Eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
  In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom.


  Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere stukken vlees of juist het bereiden van groente op eigentijdse manier (koolsteak) en het zelf roken van vis. Zo geniet je elk seizoen weer van wat de natuur je te bieden heeft.

  Bestel het boek!