Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zaterdag +31 26 848 1697

TableBooking








    VerrassendeMenukaart

    Verrassingsmenu's




    Aanbevolendoor Estée

    Tafelen zolang als u wilt… Eten bij ’t Amusement is voor veel gasten een avondvullend programma vol culinaire verwennerij. Wij serveren verrassingsmenu’s. Dat is natuurlijk best spannend. Want u legt daarmee uw culinaire lot van die avond in onze handen. ‘Zit er wel iets tussen wat u lekker vindt, wordt het niet te gek…’ ’t Amusement verrast u met niet voor de hand liggende smaken. Maar wij beloven u dat het een beleving wordt met smaken die u zeker zult waarderen! Want ondanks dat het een verrassingsmenu is, kunt u altijd aangeven waar u niet van houdt en natuurlijk ook waar u vooral wel van houdt!
     

    Moestuinmenu

    Groente in de hoofdrol… Je kunt wel zeggen dat van oudsher groente in de Hollandse keuken een bijrol spelen. Aardappels, vlees en groente. En groente komt niet voor niets op de laatste plaats. Wij vinden het leuk om groente uit het seizoen wat meer een ereplaatsje te geven in ons menu. En dat is niet zonder reden. Groente is namelijk super veelzijdig! Je kunt er allerlei verschillende structuren en bereidingen van maken. Terwijl je vlees en vis veel meer in zijn waarde moet laten, kun je met groente helemaal creatief losgaan! En dat doen wij bij ’t Amusement. Daarnaast is groente uit het seizoen super smakelijk, voedzaam en goed voor je!

    Filosofie

    Van koe tot kogelbiefstuk… Een deel van onze filosofie over koken is het gebruiken van het hele dier. Op dit moment gebruiken wij ons eigen rund ‘Mientje’. Mientje was een van de drie koeien van mijn oom. Bijna vier jaar lang heeft zij heerlijk in de wei kunnen grazen in Didam aan de Ravenstraat. Mijn moeder heeft haar haar naam gegeven en vaak als ze een rondje ging hardlopen riep ze even om haar te begroeten. Net voor de kerstdagen hebben wij Mientje laten slachten in Didam, één kilometer verderop. Daarna hebben wij haar twee weken laten rijpen en vervolgens verder uitgebeend. Nu ligt zij in ruim 20 vacumeerzakken in onze koelcel in 't Amusement. Mientje is het ‘eerlijkste’ stuk vlees wat ik ooit heb gegeten en ook heb geserveerd. Wij willen proberen het altijd zo transparant mogelijk te houden. Met respect voor het dier, voor de oorsprong en uiteindelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat. En daarnaast is het een fantastische creatieve uitdaging!
    Lekkerste vis uit onze eigen zee… Vis is gezond en vis is lekker. Toch vinden wij vis een moeilijk onderwerp. Er wordt namelijk steeds meer gesjoemeld met vis. Zo zitten veel kweekvissen vol antibiotica.Daarom proberen wij bij onze keuze van vis goed na te gaan waar de vis vandaan komt en waar deze gevangen is. Nederland wordt niet voor niets een echt waterland genoemd. We worden omringt door zee met prachtigste vis. Daar kunnen we voorlopig volop van genieten, maar laten we dit dan wel doen met het maken van verantwoorde keuzes… Door te kijken naar de manier waarop gevist wordt en in welke tijd we welke vis eten. En dat doen wij bij ’t Amusement ook!

    Specialegelegenheden

    Omdat er altijd wel wat te vieren is. Van zakelijke diners tot gouden huwelijken.

    Voor feestelijke gelegenheden kunnen we voor u en uw gasten een heerlijk bruisend Frans aperitief schenken. Tijdens de borrel wordt op verzoek voorzien in oesters en diverse hammen.

    Mochten er vragen zijn over de arrangementen of over partijen/feesten/grote gezelschappen, kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

    Op maandag en dinsdag bestaat voor zakelijke gezelschappen vanaf 20 personen de mogelijkheid om bij ons in besloten kring te dineren.

    Meer informatie over groepsarrangementen
    0 0