fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Wijnen

  Wijnenbij 't Amusement

  In ’t Amusement werken wij uitsluitend met wijnen uit Europa. We zijn altijd op zoek naar bijzondere wijnen die met veel aandacht en kunde op kleine schaal geproduceerd worden.
  Wij werken met biologische, biodynamische en natuurwijnen en proberen een zo breed mogelijk pallet aan smaken en druivensoorten te bieden.
  Omdat de wijnkaart net als ons menu continue in beweging is, is het lastig om hem up to date te houden op de website.
  Maar om een tipje van de sluier op te lichten hieronder onze leveranciers:

  Wilde Wijnen
  Wilde Wijnen zijn ‘natuurwijnen’ die energiek, spannend, puur en zuiver zijn. Voor sommige mensen even wennen…. Je kan er lang over praten, maar leuker en lekkerder is het om ze te drinken en te ervaren.

  Wilde Wijnen zijn gemaakt van de gezondste druiven die groeien op onbespoten ‘schone’ grond, alleen dan kan je wijnmaken zonder toevoegingen en pesticiden. Onze wijnmakers werken met bezieling, passie en vooral talent. Alleen de beste druiven worden gebruikt voor hun wijn, de rendementen zijn laag, meestal veel lager dan de norm van de streek. Plukken gebeurt met de hand, druif voor druif, stok voor stok, soms in meerdere dagen tot dat alle druiven rijp zijn.

  Vleck Wijnen
  Vleck verkoopt Vin Naturel. Vin Naturel is wijn met zo min mogelijk toegevoegde sulfieten (zwavel). Maar ook met zo min mogelijk gebruik van andere nare stofjes en technieken. Vleck wijnen onderscheidt zich met stabiel assortiment in de wereld van Vin Naturel. Geen funky gedoe omdat het zo hip is. Ook, of wellicht juist in de wereld van Vin Naturel is het hebben van jarenlange proefervaring onontbeerlijk. En dat hebben ze bij Vleck wel.

  Nobel Wijnen (Arnhem)
  Jeroen en Nanette runnen sinds 2004 Nobel Wijnkoperij in Arnhem. Al hun wijnen zijn edel en eerlijk.

  Pangkarra (Arnhem)
  In het hartje van Klarendal, in misschien wel in de hipste straat van Arnhem ligt de wijnkoperij van Pangkarra. Met veel enthousiasme wordt er regelmatig gezocht naar nieuwe ontdekkingen en kleine familie domeinen waar uiteraard de passie voor wijn hoog in het vaandel staat. Bij het selecteren van de wijnen wordt rekening gehouden met biologisch en ecologisch verantwoorde teelt. Iedere wijn heeft dus een eigen verhaal.

  Bacchantes Wijnimport
  Leverancier van kwaliteitswijnen uit Zuidwest-Frankrijk. Vergeet de etiketten, de grand cru’s en grote namen. Wat telt zit in het glas. En Bacchantes zorgt er voor dat u de wijn kunt drinken die ú lekker vindt.