fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Meerover ons

  Restaurant't Amusement

  In augustus 2011 opende ik na het winnen van Masterchef mijn eigen restaurant aan het Roermondsplein in Arnhem. Een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Arnhem, vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en op steenworp afstand van de Rijnkade. Het moderne pand is in de jaren ’90 gebouwd. De uitstraling is eigentijds, met zowel industriële als kleurrijke accenten. Achter het restaurant bevindt zich een intieme stadstuin waar het bij mooi weer bijzonder sfeervol tafelen is.

  Estée Strooker


  onsteam

  Olesea Trofim

  All-round
  Olesea maakt schoon, doet de was, maakt overheerlijke macarons en friandises, en staat op zaterdag de hele dag in de keuken voorgerechten en desserts te maken. Eigenlijk kan ze alles! Ze is de duizendpoot binnen het bedrijf.

  Chantal Touzani

  Keukenteam
  Chantal is terug van weggeweest. Chantal is no-nonsens, ze houdt niet van zeuren en houdt ervan om keihard te werken. Zij heeft een goede balans tussen creativiteit en doorpakken. Naast dat zij bij ’t Amusement werkzaam is zal zij ook bij Vieux Paris aan de slag gaan.

  Joris Kiezenberg

  Keukenteam
  Dit is Joris, hij werkt bij ons in de keuken. Joris begon hier met zijn stage en is daarna niet meer weggegaan! Als Joris er is, dan is hij er ook echt, want hij is de lolbroek van de keuken!😂 Met zijn woordgrappen zorgt hij altijd voor een leuke sfeer in de keuken.

  Michiel Stallen

  Keukenteam

  Luuk Wojcik

  Keukenteam

  Britte van Die

  Keukenteam

  Daan van Gils

  Bediening
  Daan is begonnen in de afwas van ’t Amusement, maar inmiddels een vast lid van onze bedieningsbrigade. Naast het werk gaat hij graag voetballen. Het leukste van het werken in de bediening vindt hij het contact met de gasten, hij heeft oprechte interesse in hun verhalen en voorkeuren. Elke vrijdag, wanneer hij klaar is met zijn week op het gymnasium, staat hij klaar om gasten zoveel mogelijk te vertellen over de gerechten.

  Joris Kiezenberg

  Bediening

  Martijn Lommen

  Bediening

  Sabine van Steenbeek

  Bediening