Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zaterdag +31 26 848 1697

TableBooking
  Meerover ons

  Restaurant't Amusement

  In augustus 2011 opende ik na het winnen van Masterchef mijn eigen restaurant aan het Roermondsplein in Arnhem. Een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Arnhem, vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en op steenworp afstand van de Rijnkade. Het moderne pand is in de jaren ’90 gebouwd. De uitstraling is eigentijds, met zowel industriële als kleurrijke accenten. Achter het restaurant bevindt zich een intieme stadstuin waar het bij mooi weer bijzonder sfeervol tafelen is.

  Estée Strooker


  onsteam

  Jordy Freriks

  Keukenteam
  Jordy is al vanaf de opening werkzaam bij ‘t Amusement. Hij is verantwoordelijk voor de warme kant in de keuken en een ster in het bakken van kalfszwezerik! Ook zorgt hij ervoor dat de planning gedurende de avond op rolletjes loopt dus we kunnen zeker niet zonder hem!

  Olesea Trofim

  All-round
  Olesea maakt schoon, doet de was, maakt overheerlijke macarons en friandises, en staat op zaterdag de hele dag in de keuken voorgerechten en desserts te maken. Eigenlijk kan ze alles! Ze is de duizendpoot binnen het bedrijf.

  Roel Schuil

  Keukenteam
  Roel is leraar op een basisschool maar vindt koken bijzonder leuk om te doen. Vandaar dat hij ons team versterkt in de keuken met veel plezier.

  Pascal Weidema

  Keukenteam
  Pascal is 23 jaar en is sinds september 2016 werkzaam in de keuken. Hij heeft ook opleidingen afgerond zoals gespecialiseerd kok en leidinggevende keuken. Hij is zeer gedreven en altijd op zoek naar verbeteringen van de gerechten en recepten.

  Leon de Rijke

  bediening
  Leon werkt eigenlijk al vanaf het begin bij ons restaurant en is nu weer terug van een periode weggeweest. Hij houdt zich naast het verzorgen van de gasten ook bezig met dat alles achter de schermen goed verloopt.

  Suzanne Nijenhuis

  Bediening
  Suzanne werkt naast haar studie fysiotherapie in de bediening bij ’t Amusement. Ze heeft in 2009 een vinologenopleiding gevolgd en heeft een passie voor wijn en de horeca. Ze houdt er van gasten een gezellige avond te bezorgen die tot in de puntjes verzorgd is.

  Sabrina Kaspers

  Bediening
  Sabrina is gastvrouw en reeds 3 jaar werkzaam in ons restaurant. Ze houdt het overzicht en is heel praktisch in alles.

  Stan van der Werf

  bediening
  Dit is Stan, hij is als leerling bij ons begonnen en nu al echt onderdeel van ons team.  Met een vriendelijke glimlach, perfecte kennis van het menu en veel ambitie een goede gastheer. Hij versterkt ons zowel in de bediening als in de keuken.


  0 0