Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Meerover ons

  Restaurant't Amusement

  In augustus 2011 opende ik na het winnen van Masterchef mijn eigen restaurant aan het Roermondsplein in Arnhem. Een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Arnhem, vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en op steenworp afstand van de Rijnkade. Het moderne pand is in de jaren ’90 gebouwd. De uitstraling is eigentijds, met zowel industriële als kleurrijke accenten. Achter het restaurant bevindt zich een intieme stadstuin waar het bij mooi weer bijzonder sfeervol tafelen is.

  Estée Strooker


  onsteam

  Olesea Trofim

  All-round
  Olesea maakt schoon, doet de was, maakt overheerlijke macarons en friandises, en staat op zaterdag de hele dag in de keuken voorgerechten en desserts te maken. Eigenlijk kan ze alles! Ze is de duizendpoot binnen het bedrijf.

  Pascal Weidema

  Keukenteam
  Pascal is sinds september 2016 werkzaam in de keuken. Hij heeft ook verschillende opleidingen afgerond zoals gespecialiseerd kok en leidinggevende keuken. Hij is zeer gedreven en altijd op zoek naar verbeteringen van de gerechten en recepten. Pascal is een echte gadgetman.

  Chantal Touzani

  Keukenteam
  Chantal is terug van weggeweest. Chantal is no-nonsens, ze houdt niet van zeuren en houdt ervan om keihard te werken. Zij heeft een goede balans tussen creativiteit en doorpakken. Naast dat zij bij ’t Amusement werkzaam is zal zij ook bij Vieux Paris aan de slag gaan.

  Jannick Philipsen

  Keukenteam
  Jannick werkt sinds een tijdje bij 't Amusement en is een goede toevoeging aan het team. Zijn leergierigheid en creativiteit past goed bij 't Amusement!

  Joris Kiezenberg

  Parttime keukenteam
  Ook Joris is bij ons begonnen als stagiair en hij versterkt ons team nu parttime. Joris is altijd in voor droge grapjes. Maar gelukkig weet hij op de goede momenten wel serieus te zijn.

  Daan

  Bediening
  Elke vrijdag versterkt Daan ons team. Daan houdt wel van een potje voetbal en vooral van eten. Toch vindt hij het heerlijk om lekker in de afwas bij ons te staan. Het probleem bij Daan is dat hij echt alles lust.

  Anita Csorba

  Bediening

  Steve Hardy


  Stan van der Werf


  Lotus Satya


  Daan van Gils


  Isabel Piekema


  0 0