Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zaterdag +31 26 848 1697

TableBooking
  Meerover ons

  Restaurant't Amusement

  In augustus 2011 opende ik na het winnen van Masterchef mijn eigen restaurant aan het Roermondsplein in Arnhem. Een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Arnhem, vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en op steenworp afstand van de Rijnkade. Het moderne pand is in de jaren ’90 gebouwd. De uitstraling is eigentijds, met zowel industriële als kleurrijke accenten. Achter het restaurant bevindt zich een intieme stadstuin waar het bij mooi weer bijzonder sfeervol tafelen is.

  Estée Strooker


  onsteam

  Olesea Trofim

  All-round
  Olesea maakt schoon, doet de was, maakt overheerlijke macarons en friandises, en staat op zaterdag de hele dag in de keuken voorgerechten en desserts te maken. Eigenlijk kan ze alles! Ze is de duizendpoot binnen het bedrijf.

  Pascal Weidema

  Keukenteam
  Pascal is sinds september 2016 werkzaam in de keuken. Hij heeft ook verschillende opleidingen afgerond zoals gespecialiseerd kok en leidinggevende keuken. Hij is zeer gedreven en altijd op zoek naar verbeteringen van de gerechten en recepten. Pascal is een echte gadgetman.

  Ira Vestering

  Afwashulp
  Onze Ira werkt elke woensdag bij ons. Hij zit nog op de middelbare school en op deze manier kan hij de afwasuren perfect combineren. Hij voetbalt graag en eet het liefst gewoon een pizza margarita!

  Chantal Touzani

  Keukenteam
  Chantal is terug van weggeweest. Chantal is no-nonsens, ze houdt niet van zeuren en houdt ervan om keihard te werken. Zij heeft een goede balans tussen creativiteit en doorpakken. Naast dat zij bij ’t Amusement werkzaam is zal zij ook bij Vieux Paris aan de slag gaan.

  Pim van den Berg

  Parttime keukenteam
  Pim is bij ons begonnen als stagiair en hij versterkt ons team nu parttime. Pim is een stabiele kracht, en heeft absoluut geen twee linkerhanden.

  Joris Kiezenberg

  Parttime keukenteam
  Ook Joris is bij ons begonnen als stagiair en hij versterkt ons team nu parttime. Joris is altijd in voor droge grapjes. Maar gelukkig weet hij op de goede momenten wel serieus te zijn.

  Thijs Rensen

  Parttime keukenteam
  Thijs is een van de jongste in de keuken, maar dat is zeker niet te merken aan zijn kwaliteiten. Ook is hij als stagiair begonnen en heeft zichzelf in korte tijd ontwikkeld met veel motivatie en plezier ons keukenteam te verreiken. Met Thijs is het altijd gezellig!

  Daan

  Afwashulp
  Elke vrijdag versterkt Daan ons team. Daan houdt wel van een potje voetbal en vooral van eten. Toch vindt hij het heerlijk om lekker in de afwas bij ons te staan. Het probleem bij Daan is dat hij echt alles lust.

  Leon de Rijke

  bediening
  Leon werkt eigenlijk al vanaf het begin bij ons restaurant. Hij houdt zich naast het verzorgen van de gasten ook bezig met dat alles achter de schermen goed verloopt. Administratie, voorliefde voor wijn probeert hij Estee’s gerechten te ondersteunen met verantwoord gekozen wijnen. Hij start binnenkort ook met een wijncursus.

  Sabrina Kaspers

  Bediening
  Sabrina is gastvrouw en reeds 3 jaar werkzaam in ons restaurant. Ze houdt het overzicht en is heel praktisch in alles. Topkwaliteit van Sabrina is dat zij bijna alle vaste gasten bij naam kent en altijd een persoonlijke touche weet te geven!

  Stan van der Werf

  bediening
  Dit is Stan, hij is als leerling bij ons begonnen en een echt onderdeel van ons team. Met een vriendelijke glimlach, perfecte kennis van het menu en veel ambitie een goede gastheer. Mocht het nodig zijn kan hij altijd een handje helpen in de keuken. Stan is verantwoordelijk voor ons alcoholvrije sappen arrangement en ontwikkelt hij ook veel kennis op het gebied van onze wijnen en theeën.

  Jade

  Stagair marketing
  Jade loopt stage bij ons en is verantwoordelijk voor social media, reserveringen, e-mails, eigenlijk een soort ‘’PA’’ van Estee. Dit is niet het enige wat ze kan, want bijspringen in de bediening doet ze ook vol enthousiasme! En toevallig houdt zij ook van zingen.

  Cheyenne Singendonk

  Stagair keuken
  Een leergierige enthousiaste jonge meid die ons team versterkt als stagiair. Cheyenne is pas 16, schrijft alles op en houdt stiekem ook van zingen.


  0 0