Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Meerover ons

  Restaurant't Amusement

  In augustus 2011 opende ik na het winnen van Masterchef mijn eigen restaurant aan het Roermondsplein in Arnhem. Een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Arnhem, vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en op steenworp afstand van de Rijnkade. Het moderne pand is in de jaren ’90 gebouwd. De uitstraling is eigentijds, met zowel industriële als kleurrijke accenten. Achter het restaurant bevindt zich een intieme stadstuin waar het bij mooi weer bijzonder sfeervol tafelen is.

  Estée Strooker


  onsteam

  Olesea Trofim

  All-round
  Olesea maakt schoon, doet de was, maakt overheerlijke macarons en friandises, en staat op zaterdag de hele dag in de keuken voorgerechten en desserts te maken. Eigenlijk kan ze alles! Ze is de duizendpoot binnen het bedrijf.

  Chantal Touzani

  Keukenteam
  Chantal is terug van weggeweest. Chantal is no-nonsens, ze houdt niet van zeuren en houdt ervan om keihard te werken. Zij heeft een goede balans tussen creativiteit en doorpakken. Naast dat zij bij ’t Amusement werkzaam is zal zij ook bij Vieux Paris aan de slag gaan.

  Jannick Philipsen

  Keukenteam
  Jannick werkt sinds een tijdje bij 't Amusement en is een goede toevoeging aan het team. Zijn leergierigheid en creativiteit past goed bij 't Amusement!

  Joris Kiezenberg

  Keukenteam
  Dit is Joris, hij werkt bij ons in de keuken. Joris begon hier met zijn stage en is daarna niet meer weggegaan! Als Joris er is, dan is hij er ook echt, want hij is de lolbroek van de keuken!😂 Met zijn woordgrappen zorgt hij altijd voor een leuke sfeer in de keuken.

  Anita Csorba

  Bediening
  Dit is Anita. Anita werkt nu een tijdje hier en we zijn erg blij met haar! Ze werkt graag met mensen en is niet vies van een gezellig praatje.

  Stan van der Werf

  Stan is lange tijd werkzaam bij ’t Amusement. Nadat hij na zijn stage is blijven plakken, heeft hij zich ontwikkeld tot een stabiele factor in het team. Met veel humor zorgt hij voor een goede sfeer en is hij inmiddels een bekend gezicht voor veel van onze vaste gasten. Stan heeft een grote passie voor wijnen, iets wat hij van zijn opa heeft meegekregen. Door zich hierin te blijven verdiepen zorgt hij bij elk menu voor een bijpassende wijnselectie.

  Lotus Satya

  Lotus is onze kleurrijke verschijning. Altijd vrolijk, erg gastvrij en dol op het in de watten leggen van onze gasten. Daarnaast is ze ook erg attent naar haar collega's. In haar vrije tijd geeft ze yoga- en zangles. Lotus is verantwoordelijk voor de gezellige aankleding bij onze voordeur!

  Daan van Gils

  Daan is begonnen in de afwas van ’t Amusement, maar inmiddels een vast lid van onze bedieningsbrigade. Naast het werk gaat hij graag voetballen. Het leukste van het werken in de bediening vindt hij het contact met de gasten, hij heeft oprechte interesse in hun verhalen en voorkeuren. Elke vrijdag, wanneer hij klaar is met zijn week op het gymnasium, staat hij klaar om gasten zoveel mogelijk te vertellen over de gerechten.

  Isabel Piekema

  De jongste aanwinst van ons team is Isabel. Zij zorgt ervoor dat de gasten vanaf het eerste moment een warm welkom krijgen en ondersteund haar collega's waar dat nodig is. Een vrolijke meid met potentie! Wanneer ze niet werkt, hockeyt Isabel graag.

  0 0