Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Pluktuinfoodtour


  Lekkerelange zomerdag

  Op 21 juni is het niet alleen de langste dag van het jaar, het is ook nog eens Vaderdag! Een perfecte dag dus, om op de mooie locatie van Stadstuin Kweekland te genieten van een Pluktuin Foodtour. Mét barbecue voor alle vaders natuurlijk.
  Hoe dat eruit ziet? Je koopt een ticket om binnen een bepaald tijdvak naar de tuin te komen. Je krijgt een picknickset en gaat aan de wandel. Terwijl je geniet van het moois dat groeit en bloeit, kan je op verschillende plekken eten ‘verzamelen’ dat bereid wordt door de chefs van ‘t Amusement. Daar waar het groeit, wordt het voor je klaargemaakt!
  Vervolgens zoek je een plekje in de tuin, op veilige afstand van de andere gasten, en heb je twee uur de tijd om van een heerlijke Vaderdag-picknick te genieten. Er komen zowel voor lunch als voor diner tijdvakken beschikbaar.
  Uiteraard is er ook een bar voor de nodige ‘vloeibare begeleiding’. En ook aan muzikale begeleiding zal het niet ontbreken.
  Een heerlijke dag waarop we genieten van de zomer, van de tijd die we met elkaar door kunnen brengen en van de heerlijkheden die de zomer voor ons in ons petto heeft.

  Bestel jouw ticket(s) hieronder tijdens het gewenste tijdsslot. We laten maar een aantal mensen per keer toe, zodat we ons goed aan de social distance maatregelen kunnen houden.