fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Cateringvoor uw bruiloft


  Smakelijktrouwen

  Jullie bruiloft is jullie dag, jullie unieke moment waar je optimaal van wilt kunnen genieten. Wij verzorgen deze dag graag de culinaire invulling voor jullie. Catering met lokale producten, biologische en hoogwaardige ingrediënten en hoog op smaak. Een diner bestaande uit meerdere gangen, of een walking dinner met canapés: we zorgen graag voor een invulling van de catering die past bij de dag zoals jullie die voor ogen hebben.

  We hebben ook een aantal locaties beschikbaar waar we nauw mee samenwerken, waar het bijvoorbeeld mogelijk is om het diner te serveren. Op de boerderij, tussen de groenten of in de kas van een stadstuin bijvoorbeeld. Ook ons eigen restaurant met prachtige overdekte binnentuin is op bepaalde momenten beschikbaar voor groepen.

  Neem contact met ons op om te laten weten wat voor wensen jullie hebben met betrekking tot het eten van deze bijzondere dag. We maken dan graag een vrijblijvend voorstel op maat.

  Op zoek naar een andere locatie in Arnhem? Neem hier eens een kijkje: catering voor bruiloft. 


  Chefs Menu Fleur

  In september serveren we een kleurrijk chefsmenu waarbij eetbare bloemen als rode draad door het menu lopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jonge bietjes met een gelei van roos of dumplings van Oost-Indische kers? Of als hoofdgerecht tamme eend gerookt op kamille? Meer verklappen we niet, we serveren immers een verrassingsmenu. 

  Onze overdekte binnentuin zorgt voor een droge, warme ambiance, waarmee we een fijne nazomer beleving zullen creëren. Weer of geen weer! Reserveer een tafel. 

  Liever thuis aan de slag met onze gerechten? Neem eens een kijkje bij de Culi Kit voor thuis. Met de speciale Amusement editie eet je thuis zoals bij ons in het restaurant.

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van al onze events & acties? Meld je dan aan voor onze Amusement mailing. 

  We respect your privacy.