fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Cateringvoor uw bruiloft


  Smakelijktrouwen

  Jullie bruiloft is jullie dag, jullie unieke moment waar je optimaal van wilt kunnen genieten. Wij verzorgen deze dag graag de culinaire invulling voor jullie. Catering met lokale producten, biologische en hoogwaardige ingrediënten en hoog op smaak. Een diner bestaande uit meerdere gangen, of een walking dinner met canapés: we zorgen graag voor een invulling van de catering die past bij de dag zoals jullie die voor ogen hebben.

  We hebben ook een aantal locaties beschikbaar waar we nauw mee samenwerken, waar het bijvoorbeeld mogelijk is om het diner te serveren. Op de boerderij, tussen de groenten of in de kas van een stadstuin bijvoorbeeld. Ook ons eigen restaurant met prachtige overdekte binnentuin is op bepaalde momenten beschikbaar voor groepen.

  Neem contact met ons op om te laten weten wat voor wensen jullie hebben met betrekking tot het eten van deze bijzondere dag. We maken dan graag een vrijblijvend voorstel op maat.

  Op zoek naar een andere locatie in Arnhem? Neem hier eens een kijkje: catering voor bruiloft. 


  Kerst bij 't Amusement

  Vanwege de aangescherpte corona maatregelen zijn wij momenteel helaas gesloten. We zijn ook niet open voor de lunch.

  Wil je verzekerd zijn van een culinaire Kerst? Bestel dan onze Amusement Thuis Kerstbox.  Het is ook mogelijk om grotere hoeveelheden van deze boxen af te nemen, voor bijvoorbeeld werknemers of als relatiegeschenk. 

  Denk ook eens aan een cadeaubon van 't Amusement! 

  Of neem een kijkje bij de Culi Giftshop. We stellen ook graag een culinair pakket op maat voor je samen.

  In de maand december zullen we het een en ander organiseren binnen de mogelijkheden die we hebben. Wil je hier als eerste van op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

  We respect your privacy.