fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Catering

  Cateringop gastronomisch niveau

  Wij maken van jouw bijeenkomst een culinair hoogtepunt
  Bij ‘t Amusement hebben we veel ervaring met catering, zowel bij ons in het restaurant als op locatie. We verzorgen met name catering in Arnhem en omstreken, maar we rijden op aanvraag ook gerust het land door om bij te dragen aan een mooi evenement. Of het nu gaat om een groep van 20 of van 200 personen, wij zien er een uitdaging in om een mooie culinaire omlijsting voor een evenement te verzorgen. Dit kan in een bepaald thema en met een bepaalde uitstraling, of gewoon als verrassingsmenu zoals wij dit ook in ons restaurant serveren.

  Ons team staat voor je klaar om mee te denken over het menu, de aankleding, maar ook eventueel promotie of een randprogramma voor een evenement of bijeenkomst. Ook bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, jubileum of zakelijk succes komen we graag van heerlijk eten voorzien.

  Neem contact met ons op voor alle informatie en mogelijkheden.


  Overzicht van groepsarrangementen


  Chefs Menu Fleur

  In september serveren we een kleurrijk chefsmenu waarbij eetbare bloemen als rode draad door het menu lopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van jonge bietjes met een gelei van roos of dumplings van Oost-Indische kers? Of als hoofdgerecht tamme eend gerookt op kamille? Meer verklappen we niet, we serveren immers een verrassingsmenu. 

  Onze overdekte binnentuin zorgt voor een droge, warme ambiance, waarmee we een fijne nazomer beleving zullen creëren. Weer of geen weer! Reserveer een tafel. 

  Liever thuis aan de slag met onze gerechten? Neem eens een kijkje bij de Culi Kit voor thuis. Met de speciale Amusement editie eet je thuis zoals bij ons in het restaurant.

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van al onze events & acties? Meld je dan aan voor onze Amusement mailing. 

  We respect your privacy.