fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Catering

  Cateringop gastronomisch niveau

  Wij maken van jouw bijeenkomst een culinair hoogtepunt
  Bij ‘t Amusement hebben we veel ervaring met catering, zowel bij ons in het restaurant als op locatie. We verzorgen met name catering in Arnhem en omstreken, maar we rijden op aanvraag ook gerust het land door om bij te dragen aan een mooi evenement. Of het nu gaat om een groep van 20 of van 200 personen, wij zien er een uitdaging in om een mooie culinaire omlijsting voor een evenement te verzorgen. Dit kan in een bepaald thema en met een bepaalde uitstraling, of gewoon als verrassingsmenu zoals wij dit ook in ons restaurant serveren.

  Ons team staat voor je klaar om mee te denken over het menu, de aankleding, maar ook eventueel promotie of een randprogramma voor een evenement of bijeenkomst. Ook bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft, jubileum of zakelijk succes komen we graag van heerlijk eten voorzien.

  Neem contact met ons op voor alle informatie en mogelijkheden.


  Overzicht van groepsarrangementen


  Kerst bij 't Amusement

  Vanwege de aangescherpte corona maatregelen zijn wij momenteel helaas gesloten. We zijn ook niet open voor de lunch.

  Wil je verzekerd zijn van een culinaire Kerst? Bestel dan onze Amusement Thuis Kerstbox.  Het is ook mogelijk om grotere hoeveelheden van deze boxen af te nemen, voor bijvoorbeeld werknemers of als relatiegeschenk. 

  Denk ook eens aan een cadeaubon van 't Amusement! 

  Of neem een kijkje bij de Culi Giftshop. We stellen ook graag een culinair pakket op maat voor je samen.

  In de maand december zullen we het een en ander organiseren binnen de mogelijkheden die we hebben. Wil je hier als eerste van op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

  We respect your privacy.