fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  EetwinkelSTROOM

  EetwinkelSTROOM

  Estée is ook eigenaresse van Eetwinkel STROOM in Arnhem. De plek voor als je geen zin hebt om te koken, maar wel behoefte aan een voedzame maaltijd. STROOM is er van ’s ochtends tot ’s avonds om te voorzien in jouw energiebehoefte. Ook hier wordt gewerkt met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Het liefst direct van de boer. Gemak dient de mens, daarom worden alle drankjes en maaltijden ook to-go aangeboden.Je kan uiteraard bij STROOM langs gaan, maar het is ook mogelijk om online te bestellen. Dan worden de maaltijden bij je thuis bezorgd. Ook voor gezonde catering ben je bij STROOM aan het juiste adres.

  Meer informatie over Eetwinkel STROOM


  Kerst bij 't Amusement

  Vanwege de aangescherpte corona maatregelen zijn wij momenteel helaas gesloten. We zijn ook niet open voor de lunch.

  Wil je verzekerd zijn van een culinaire Kerst? Bestel dan onze Amusement Thuis Kerstbox.  Het is ook mogelijk om grotere hoeveelheden van deze boxen af te nemen, voor bijvoorbeeld werknemers of als relatiegeschenk. 

  Denk ook eens aan een cadeaubon van 't Amusement! 

  Of neem een kijkje bij de Culi Giftshop. We stellen ook graag een culinair pakket op maat voor je samen.

  In de maand december zullen we het een en ander organiseren binnen de mogelijkheden die we hebben. Wil je hier als eerste van op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

  We respect your privacy.