fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  VerrassendeMenukaart

  Estée en haar team serveren creatieve gerechtjes met de waarde voor authenticiteit en het Hollandse product hoog in het vaandel. De seizoenen zijn de leidraad voor het samenstellen van het maandelijks wisselende menu. Estée gebruikt zoveel mogelijk van eigen bodem. Een groot deel van haar groente komt van tuinderij De Horsterhof in Duiven. Qua vlees maakt zij zoveel mogelijk gebruik van eigen vee van ‘kop tot staart’. En ook verantwoord gevangen vis uit Nederlandse en Europese wateren is voor haar een belangrijke keuze.

  In ‘t Amusement serveren we verrassingsmenu’s. We hebben altijd gewerkt met menu’s met een vast aantal gangen, maar momenteel hebben we het vanwege de ‘1,5-meter economie’ wat anders in moeten richten. Qua smaken en beleving krijgt u uiteraard echter de ervaring die u van ons gewend bent! Tijd om het leven weer te vieren tijdens een gezellige avond uit.

  3 gangen menu €42,50

  Dit menu is een gebalanceerd menu is voor als u niet de gehele middag wil tafelen. We nemen smaken mee uit de Nederlandse keuken, wilde ingrediënten die op dit moment groeien en door Estée geplukt worden en de ingrediënten van de beste leveranciers uit de buurt.

  Een selectie van 3 hartige gerechten. Eventueel uit te breiden met een dessert, kaasgerecht of -plateau

  Beschikbaar op donderdag en zondag

  Dranken arrangement €22,-
  Half dranken arrangement €15,-
  Alcoholvrij arrangement €13,-
  Half alcoholvrij arrangement €8,-

  Uitgebreid chefsmenu €69

  Een uitgebreide proeverij van de chef, met al het moois wat het seizoen nu te bieden heeft
  Bij ‘t Amusement is het genieten van pure smaken op creatieve wijze gepresenteerd met respect voor de oorsprong.

  Beschikbaar op donderdag vrijdag zaterdag en zondag.

  Dranken arrangement €52,5,-
  Half dranken arrangement €35,-
  Alcoholvrij arrangement €30,-
  Half alcoholvrij arrangement €20,-

  Estée Strooker is ambassadeur van Dutch Cuisine en maakt zich hard voor het Nederlandse product.

  Gerecht Amusement

  Aanbevolendoor Estée

  Tafelen zolang als u wilt… Eten bij ’t Amusement is voor veel gasten een avondvullend programma vol culinaire verwennerij. Wij serveren verrassingsmenu’s. Dat is natuurlijk best spannend. Want u legt daarmee uw culinaire lot van die avond in onze handen. ‘Zit er wel iets tussen wat u lekker vindt, wordt het niet te gek…’ ’t Amusement verrast u met niet voor de hand liggende smaken. Maar wij beloven u dat het een beleving wordt met smaken die u zeker zult waarderen!
   

  Filosofie

  In 't Amusement wordt niet alleen nagedacht over smaak en herkomst.

  Van koe tot kogelbiefstuk… Een deel van onze filosofie over koken is het gebruiken van het hele dier. Wij willen proberen het altijd zo transparant mogelijk te houden. Met respect voor het dier, voor de oorsprong en uiteindelijk voor de kwaliteit van het eindresultaat. En daarnaast is het een fantastische creatieve uitdaging!

  Groenten, kruiden en andere ingrediënten halen we uit de buurt. Nederland heeft zoveel mooie ingrediënten en smaken te bieden. Sommige planten en kruiden kennen we niet eens meer, terwijl wel wel massaal avocado’s importeren. Zonde! Estée en haar team gaan regelmatig de velden in op zoek naar de mooiste parels uit de regio. En net als bij het vlees denken ze ook bij groenten na over hoe ze zoveel mogelijk van het ingrediënt kunnen gebruiken. Want verspilling van voedsel is een onnodige zonde.

  Wij proberen bij de keuze van onze vis goed na te gaan waar deze vandaan komt en waar deze gevangen is. Nederland wordt niet voor niets een echt waterland genoemd. We worden omringt door zee met prachtigste vis. Daar kunnen we voorlopig volop van genieten, maar laten we dit dan wel doen met het maken van verantwoorde keuzes… Door te kijken naar de manier waarop gevist wordt en in welke tijd we welke vis eten. En dat doen wij bij ’t Amusement ook!

  Specialegelegenheden

  Omdat er altijd wel wat te vieren is. Van zakelijke diners tot gouden huwelijken.

  Voor feestelijke gelegenheden kunnen we voor u en uw gasten een heerlijk bruisend Frans aperitief schenken. Tijdens de borrel wordt op verzoek voorzien in oesters en diverse hammen.

  Mochten er vragen zijn over de arrangementen of over partijen/feesten/grote gezelschappen, kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen.

  Op maandag en dinsdag bestaat voor zakelijke gezelschappen vanaf 20 personen de mogelijkheid om bij ons in besloten kring te dineren.

  Meer informatie over groepsarrangementen

  Welkom bij 't Amusement

  We gaan weer open! Reserveer jouw tafel via de reserveringsmodule op de website. 

  Wil je toch genieten van een heerlijk Amusement Menu? Bestel dan nu alvast onze Amusement Thuis Valentijnsbox! Ook leuk om van te genieten met familie, vrienden of collega's. De box is in beperkte oplage beschikbaar, dus op = op! 

  Bestel jouw box hier! 

  Wil je hier als eerste van op de hoogte zijn van ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! 

  We respect your privacy.