fbpx
Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van donderdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Leveranciers

  Eengreep uit onze leveranciers

  de Horsterhof

  De Horsterhof is een biologisch dynamische boerderij in Duiven, vlakbij Arnhem. Hier wordt voedsel geproduceerd in samenwerking met het natuurlijk systeem. Door te kijken naar de behoeften van de gewassen en de middelen die de natuur biedt om hierin te voorzien. Het ideaal is een ecosysteem dat gezond en in balans is, zodat je geen last hebt van plagen. Hier zorgen ze voor voedselproductie zonder bodemuitputting, gewoon met hulp van de natuur.

  Kweekland 

  Stadstuin Kweekland is een verrassende tuin op een zuidhelling vlakbij Park Sonsbeek. We halen hier bloemen en kruiden vandaan. Ook zijn ze hier bezig met het aanleggen van een voedselbos.

  Landgoed de Houberg

  De Houberg is een biologische, regeneratieve boerderij. Biologisch, omdat ze zo gecertificeerd aan kunnen tonen dat er geen bestrijdingsmiddelen, kunstmest en antibiotica gebruikt worden. Regeneratief, omdat er gewerkt wordt aan natuurlijk herstel van de bodem en het landschap. Ze verbeteren de koolstof -en waterkringloop door biodiversiteit, hun manier van beweiden en de kracht van fotosynthese. We halen hier prachtig koeienvlees vandaan. 

  Goed Gevulde 

  De Goed Gevulde is een natuurinclusieve kringloopboerderij waar diverse producten gemaakt worden door natuur, plant, dier en boer met elkaar in verbinding te brengen. Hier leven onder andere -door reststroom gevoerde- varkens in alle vrijheid. Zij leveren varkensvlees waar wij graag mee werken.


   
   

  Drankenleveranciers

  Wilde Wijnen
  Wilde Wijnen zijn ‘natuurwijnen’ die energiek, spannend, puur en zuiver zijn. Voor sommige mensen even wennen… Je kan er lang over praten, maar leuker en lekkerder is het om ze te drinken en te ervaren.

  Wilde Wijnen zijn gemaakt van de gezondste druiven die groeien op onbespoten ‘schone’ grond, alleen dan kan je wijn maken zonder toevoegingen en pesticiden. Onze wijnmakers werken met bezieling, passie en vooral talent. Alleen de beste druiven worden gebruikt voor hun wijn, de rendementen zijn laag, meestal veel lager dan de norm van de streek. Plukken gebeurt met de hand, druif voor druif, stok voor stok, soms in meerdere dagen totdat alle druiven rijp zijn.

  Pangkarra (Arnhem) 
  In het hartje van Klarendal, in misschien wel in de hipste straat van Arnhem ligt de wijnkoperij van Pangkarra. Met veel enthousiasme zoekt Halbe naar nieuwe ontdekkingen en kleine familiedomeinen waar uiteraard de passie voor wijn hoog in het vaandel staat. Bij het selecteren van de wijnen wordt rekening gehouden met biologisch en ecologisch verantwoorde teelt. Ook veel van onze vin naturels komen hier vandaan, voorop staat de smaak, geen pretenties. Halbe staat altijd voor ons klaar met een nieuw flesje om te proeven voor op de kaart of in ons arrangement.

  Vivian Sauvage

  Maaike en Mike leveren ons leeuwendeel pure natuurwijnen. Uitgesproken, oprechte smaken, echte eet-wijnen en ook hele mooie mousserende wijnen! Heel kleinschalig, gesitueerd in de  Arnhemse Burgemeesterwijk. Elke keer als we samen proeven zijn we weer verbaasd over hoe deze vernieuwende smaken zoveel kunnen toevoegen aan een menu. Voor Arnhemse begrippen zeker uitdagend maar daarom juist zo goed.

  De Nederlandse wijnwinkel

  De Nederlandse Wijnwinkel is de eerste en enige online winkel gespecialiseerd in wijnen van Nederlandse bodem. De Nederlandse wijnbouw is flink in ontwikkeling en steeds meer wijnen kunnen rekenen op nationale en internationale herkenning en waardering. Toch is lang niet elke Nederlandse wijn ‘lekker’. Daarom maakte de Nederlandse Wijnwinkel een selectie onder de ruim 180 Nederlandse wijnmakers. Alle geselecteerde wijnmakers zijn bezocht om een indruk te krijgen van het domein en de manier waarop de wijnen worden gemaakt.

  Nevel (bier)

  Nevel maakt wilde bieren in Nijmegen. Bieren die niet schreeuwen, maar die veel te zeggen hebben. Een herkenbaar karakter met uitdagende smaken, maar ook verfrissend, doordrinkbaar en laag in alcohol. Met natuurlijk geteelde kruiden, fruit, boombast en zelfs groenten uit onze eigen omgeving. Lokale leveranciers krijgen van ons een eerlijke prijs voor hun producten, zodat zij duurzaam kunnen blijven telen. Brouwen is voor ons meer dan alleen bier maken; het is de weg naar een nieuwe balans.