Reservation
Roermondsplein 35, 6811 JN Arnhem geopend van woensdag t/m zondag +31 26 848 1697

TableBooking
  Meerover ons

  Restaurant't Amusement

  In augustus 2011 opende ik na het winnen van Masterchef mijn eigen restaurant aan het Roermondsplein in Arnhem. Een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Arnhem, vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en op steenworp afstand van de Rijnkade. Het moderne pand is in de jaren ’90 gebouwd. De uitstraling is eigentijds, met zowel industriële als kleurrijke accenten. Achter het restaurant bevindt zich een intieme stadstuin waar het bij mooi weer bijzonder sfeervol tafelen is.

  Estée Strooker


  onsteam

  Olesea Trofim

  All-round
  Olesea maakt schoon, doet de was, maakt overheerlijke macarons en friandises, en staat op zaterdag de hele dag in de keuken voorgerechten en desserts te maken. Eigenlijk kan ze alles! Ze is de duizendpoot binnen het bedrijf.

  Chantal Touzani

  Keukenteam
  Chantal is terug van weggeweest. Chantal is no-nonsens, ze houdt niet van zeuren en houdt ervan om keihard te werken. Zij heeft een goede balans tussen creativiteit en doorpakken. Ze werkt niet alleen bij 't Amusement, maar ook bij Vieux Paris, de zaak van de oom van Estée.

  Michiel Stallen

  Keukenteam
  Michiel is een tijdje op reis geweest, maar gelukkig naar Arnhem terug gekomen om weer bij ons in de keuken te werken. Hij is niet alleen praktisch ingesteld, maar ook nog eens erg creatief. Zijn spannende smaakcombinaties hebben hem de bijnaam 'het smaakorakel' opgeleverd. (Tja, nu wilt u natuurlijk komen proeven, dat snappen we! Gelukkig is een reservering gauw gemaakt ;-))

  Luuk Wojcik

  Keukenteam
  Luuk is erg creatief en geestig op zijn eigen manier. We kunnen erg om hem lachen, maar soms haalt hij er ook voldoening uit om mensen een beetje te choqueren. Zijn creativiteit uit hij in de keuken, maar ook op papier. Hij speelt graag met woorden. Hij is erg bevlogen en doet zijn werk vol toewijding.

  Britte van Die

  Keukenteam
  Britte werkt bij ons in de keuken naast haar studie op Hall van Larenstein. Ook daar duikt ze in de wereld van voeding, ze doet namelijk een opleiding innovatieve voedseltechnieken. Ze ziet graag meer van wat de wereld te bieden heeft en is net op stage naar India geweest. Gelukkig heeft ze de keuken van 't Amusement na haar stage weer weten te vinden!

  Lola Berendsen

  Stagiaire
  Deze vrolijke meid loopt als eerstejaars student haar stage bij ons. We zijn natuurlijk vereerd dat ze 't Amusement als stageplek gekozen heeft en hopen haar veel te mogen leren!

  Albina Pantschenko

  Keukenteam
  Iedere familie heeft een moederfiguur nodig! Albina is die van ons. Ze is de oudste van ons team en kan ons met haar Oekraïense roots soms even goed tot de orde roepen. Ze weet hoe ze moet opvoeden, want ze heeft thuis ook drie kinderen. Gelukkig is ze niet vies van een lolletje en kan je absoluut ook met haar lachen!

  Pleun Wienholts

  Keukenmedewerker
  Pleun is bij ons begonnen als stagiaire en gelukkig wilde ze daarna blijven! Ze is leergierig en kan hard werken. Buiten het werk om houdt ze echter ook wel van een feestje. En ze blijft ons steeds weer verrassen door regelmatig met een andere haarkleur te verschijnen.

  Joris Kiezenberg

  Floormanager
  Joris is al een hele tijd onderdeel van ons team en in het laatste jaar flink gegroeid. Hij is opgeklommen tot floormanager en zowel betrokken bij het organisatorische als ook het inhoudelijke aspect van 't Amusement. Ook maakt hij vol overgave de wijnkaart en drank-arrangementen. Zijn serieuze rol binnen het bedrijf is gelukkig echter niet ten koste gegaan van zijn humor!

  Martijn Lommen

  Bediening
  Martijn is speciaal voor ons helemaal vanuit Limburg naar Arnhem gekomen (althans, dat denken we zelf graag). Dus dat hij af en toe wat lastig te verstaan is, dat nemen we uiteraard op de koop toe. Hij is waarschijnlijk de meest goedlachse Limburger die u in Arnhem tegen zult komen. Altijd goedgehumeurd en daarom een erg fijne aanvulling op ons team!

  Sabine van Steenbeek

  Bediening
  Sabine is onze stille kracht. Erg betrokken en betrouwbaar. En ondanks dat het slechts een baantje naast haar studie is, zet ze zich volledig in. Zo volgt ze momenteel bijvoorbeeld een wijncursus, om gasten nog beter van passend wijn-advies te kunnen voorzien.

  Bram van de Logt

  Bediening
  Bram is ons komen helpen tijdens Arnhem Proeft en daarna eigenlijk nooit meer weg gegaan! Vanaf het eerste uur is hij zeer gemotiveerd om bij ons te werken en hij maakt een enorme groei door. Zijn interesse in gastvrijheid en de dranken die we serveren dragen daar zeker aan bij. Ook heeft hij een heel goed geheugen, enorm handig als je in de bediening werkt.